PÁLYÁZATKERESŐ ÉS PÁLYZATI INFORMÁCIÓS SZAKPORTÁL ( WWW.PAKE.HU )
munkaugyes@mtmail.hu|Oldaltérkép

Pályázatkereső.huPályázatkereső.hu

Összes pályázat: 2340 Érvényben levő: 0

PÁLYÁZAT KERESÉS:  RÉGIÓ »   kinek szól »   Keresendő szöveg » 


szakportál szolgáltatásai

Pályázatok email-ben

Előfizetéses szolgáltatás, amely szerkesztőségünk e-mail küldő szolgáltatása. Előfizetőink a pályázati kiírásokat közvetlenül a szerkesztőségi rendszerből kapják elektronikus formában. A megjelenést követően minden nap kiküldésre kerül. Az előfizetési díj összege 700.- Ft. +ÁFA /hónap, illetve 8.400.- Ft. +ÁFA /év. A szolgáltatás a díjbekérőben meghatározott összeg beérkezését követően kerül aktiválásra.


előfizetés

Pályázati hírlevél

Ingyenes szolgáltatás. Az ingyenes email értesítő, szerkesztőségünk e-mail küldő szolgáltatása, amely a pályázati híreket, közleményeket, esetleges pályázati módosításokat tartalmazó értesítő, és közvetlenül a szerkesztőségi rendszerből kerül kiküldésre elektronikus formában. A hírek, közlemények lehetőség szerint a megjelenés napján kerülnek megküldésre.regisztráció

Pályázati hirdetés feladása

Ingyenes szolgáltatás. Pályázati portálunk a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázatok gyűjteménye. Kérjük, ha pályázatot szeretne megjelentetni vagy tudomására jut olyan pályázat, amelyik nem szerepel az oldalunkon írja meg nekünk, vagy feladhatja közvetlenül regisztrációt követően.


pályázat feladása

szakmai szolgáltatások

Munkaügy

Társaságunk vállalja gazdasági társaságok,egyéni vállalkozók és költségvetés alapján gazdálkodó intézmények számára munkaügyi tanácsadás elvégzését eseti vagy állandó megbízás keretében. Szakembereink segítséget nyújtanak az ügyfeleinknek a gazdálkodásához leginkább megfelelő foglalkoztatási szerkezet kialakításában, annak fenntartásában, illetve az állandóan változó munkajogi környezetben történő eligazodáshoz.


tovább

HR Ügyvitel

Komplex humáninformatikai rendszer, amelynek minden egyes modulja - online és offline - lefedik a humánerőforrás-gazdálkodás részterületeit, a napi gyakorlati feladatokon felül is minden folyamatot aktívan támogatnak. A saját és önálló integrált rendszerünket az évek alatt fejlesztettük saját erőből. A mai kor legkorszerűbb kommunikációs csatornáit biztosítja a beépített e-mailezési és a web alapú felülettel.


tovább

Munkajogi tanácsadás

A munkajogi tanácsadás célja, hogy segítséget nyújtson a munkajog iránt érdeklődő munkavállalóknak és munkáltatóknak, a felek számára megfelelő módon közreműködjön a felmerült jogi problémák megoldásában illetve megelőzésében. A tevékenység meghatározása során figyelembe vettük a több éves gyakorlat során szerzett tapasztalatokat, a hozzánk forduló munkáltatók és munkavállalók igényeit és tanácsadó jogászaink tapasztalatát

tovább

Bérszámfejtés

Társaságunk vállalja gazdasági társaságok, egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók részére bérszámfejtés elvégzését. Számunkra a bérszámfejtés nem csak a bérek, és juttatások kiszámítását jelenti, hanem egy olyan átfogó rendszer ismeretét, ahol a partner cég működésével összhangban zajlik a bérszámfejtés. Úgy gondoljuk, hogy a bérszámfejtés olyan adatokat tud biztosítani, és olyan javaslatokat tud tenni a cég vezetés felé, amelyek jelentős megtakarításokat hozhat a cég számára.

tovább

Munkavédelem

Egy mai vállalkozás életében elengedhetetlen fontosságú az aktuális és hatályos jogszabályoknak megfelelő munkavédelem és munkabiztonság kialakítása illetve ezeknek folyamatos biztosítása. A munkavédelem egyik fő alappillére a munkabiztonság, melynek beépítése melynek célja a munkavállalók, munkavédelem és munkabiztonság szempontjából megfelelő környezet biztosítása és fenntartása.


tovább

Álláskeresés

Amennyiben munkaerőt keres, szakembert foglalkoztatna úgy ezen oldalunkon regisztrációt követően álláshirdetését feladhatja. Álláskeresők, állás váltásban gondolkódók illetve első állásukat keresők részére biztosítunk megjelenést szakportálunkon. A jól kitöltött profil nagyobb esélyt kínál. A profilokhoz azok a munkaadók, munkáltatók férnek hozzá akik regisztrációt követően ezen szolgáltatás megjelölésével munkaerőt keresnek. A jól kitöltött profil nagyobb esélyt kínál.

tovább

Pályázatok

Az elektronikus formában megjelenő pályázatokat és pályázati információkat közlő portálunk. Célja a hazai és nemzetközi pályázatok, bemutatása, a pályázati információk, pályázati eredmények és érdekességek megismertetése a leendő pályázókkal, a pályázatfigyelőkkel. Hazai és uniós pályázatok, projektek, támogatások egy helyen.tovább

Munka világa

Állandó és friss hírek, információk, adatok a munka világából 10 éve. A foglalkoztatáspolitikai szakemberek, döntéshozók, valamint az álláskeresők és a munkaadók tájékozódását is segítő információk. A hírek piacán különösen fontos a gyorsaság, hiszen a a legtöbb információ akár már másnapra is elavulhat, helyébe újak lépnek. A Munkavilága hírszolgálat az érdeklődők részére összegyűjti és rendezi ezeket a híreket.


tovább

Média ajánlat

Hirdetni szándékozó partnereink számára kialakított információs felületeinken különböző menüpontok alatt, tematikus csoportosításokban, folyamatos tájékoztatást nyújtunk bővülő szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Szakportáljainkon, egyedi látogatóink száma folyamatosan növekszik. Továbbra is számos fejlesztést tervezünk, amelyek felhasználóink szakportáljainkhoz való kötődését biztosíthatják. Kérjük, használja munkája során szakportáljainkat.

tovább

Az összes mező kitöltése kötelező.


Az összes mező kitöltése kötelező.
Már regisztrált, de leiratkozna?

Az összes mező kitöltése kötelező.
Már regisztrált és bejelentkezne?