Fő tevékenységeink

Munkaügy
 

Társaságunk vállalja gazdasági társaságok,egyéni vállalkozók és költségvetés alapján gazdálkodó intézmények számára munkaügyi tanácsadás elvégzését eseti vagy állandó megbízás keretében. Szakembereink segítséget nyújtanak az ügyfeleinknek a gazdálkodásához leginkább megfelelő foglalkoztatási szerkezet kialakításában, annak fenntartásában, illetve az állandóan változó munkajogi környezetben történő eligazodáshoz.
tovább

HR-ügyvitel
 

Komplex humáninformatikai rendszer, amelynek minden egyes modulja - online és offline - lefedik a humánerőforrás-gazdálkodás részterületeit, a napi gyakorlati feladatokon felül is minden folyamatot aktívan támogatnak. A saját és önálló integrált rendszerünket az évek alatt fejlesztettük saját erőből. A mai kor legkorszerűbb kommunikációs csatornáit biztosítja a beépített e-mailezési és a web alapú felülettel.


tovább

Munkajogi
tanácsadás

A munkajogi tanácsadás célja, hogy segítséget nyújtson a munkajog iránt érdeklődő munkavállalóknak és munkáltatóknak, a felek számára megfelelő módon közreműködjön a felmerült jogi problémák megoldásában illetve megelőzésében. A tevékenység meghatározása során figyelembe vettük a több éves gyakorlat során szerzett tapasztalatokat, a hozzánk forduló munkáltatók és munkavállalók igényeit és tanácsadó jogászaink tapasztalatát
tovább

Bérszámfejtés
 

Társaságunk vállalja gazdasági társaságok, egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók részére bérszámfejtés elvégzését. Számunkra a bérszámfejtés nem csak a bérek, és juttatások kiszámítását jelenti, hanem egy olyan átfogó rendszer ismeretét, ahol a partner cég működésével összhangban zajlik a bérszámfejtés. Úgy gondoljuk, hogy a bérszámfejtés olyan adatokat tud biztosítani, és olyan javaslatokat tud tenni a cég vezetés felé, amelyek jelentős megtakarításokat hozhat a cég számára.
tovább

Munkavédelem
 

Egy mai vállalkozás életében elengedhetetlen fontosságú az aktuális és hatályos jogszabályoknak megfelelő munkavédelem és munkabiztonság kialakítása illetve ezeknek folyamatos biztosítása. A munkavédelem egyik fő alappillére a munkabiztonság, melynek beépítése melynek célja a munkavállalók, munkavédelem és munkabiztonság szempontjából megfelelő környezet biztosítása és fenntartása.

tovább

Álláskeresés
 

Amennyiben munkaerőt keres, szakembert foglalkoztatna úgy ezen oldalunkon regisztrációt követően álláshirdetését feladhatja. Álláskeresők, állás váltásban gondolkódók illetve első állásukat keresők részére biztosítunk megjelenést szakportálunkon. A jól kitöltött profil nagyobb esélyt kínál. A profilokhoz azok a munkaadók, munkáltatók férnek hozzá akik regisztrációt követően ezen szolgáltatás megjelölésével munkaerőt keresnek. A jól kitöltött profil nagyobb esélyt kínál.
tovább

Pályázatok
 

Az elektronikus formában megjelenő pályázatokat és pályázati információkat közlő portálunk. Célja a hazai és nemzetközi pályázatok, bemutatása, a pályázati információk, pályázati eredmények és érdekességek megismertetése a leendő pályázókkal, a pályázatfigyelőkkel. Hazai és uniós pályázatok, projektek, támogatások egy helyen.



tovább

Munka világa
 

Állandó és friss hírek, információk, adatok a munka világából 10 éve. A foglalkoztatáspolitikai szakemberek, döntéshozók, valamint az álláskeresők és a munkaadók tájékozódását is segítő információk. A hírek piacán különösen fontos a gyorsaság, hiszen a a legtöbb információ akár már másnapra is elavulhat, helyébe újak lépnek. A Munkavilága hírszolgálat az érdeklődők részére összegyűjti és rendezi ezeket a híreket.

tovább

Média
ajánlat

Hirdetni szándékozó partnereink számára kialakított információs felületeinken különböző menüpontok alatt, tematikus csoportosításokban, folyamatos tájékoztatást nyújtunk bővülő szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Szakportáljainkon, egyedi látogatóink száma folyamatosan növekszik. Továbbra is számos fejlesztést tervezünk, amelyek felhasználóink szakportáljainkhoz való kötődését biztosíthatják. Kérjük, használja munkája során szakportáljainkat.

tovább

Online szolgáltatásaink

Munkatársaink, elérhetőség