PÁLYÁZATKERESŐ ÉS PÁLYZATI INFORMÁCIÓS SZAKPORTÁL ( WWW.PAKE.HU )
munkaugyes@mtmail.hu|Oldaltérkép

Pályázatkereső.huPályázatkereső.hu

Összes pályázat: 2340 Érvényben levő: 0

PÁLYÁZAT KERESÉS:  RÉGIÓ »   kinek szól »   Keresendő szöveg » 


pályázati hírek
1 2 3 4 5 6

 • 2007
  dec.
  19

  2 milliárd forinttal több a téli-tavaszi közmunkaprogram költségvetése

  2008 június 10-ig meghosszabbítják 7600 közmunkás foglalkoztatását több mint 900 településen

  2 milliárd forinttal növekszik a téli-tavaszi közmunkaprogram költségvetése

  Dr. Lamperth Ménika szociális és munkaügyi miniszter a téli-tavaszi közmunkaprogram közel 2 milliárd forintos bővítéséről döntött. Így lehetővé vált, hogy június 10-ig meghosszabbítsák 7600 közmunkás foglalkoztatását több mint 900 településen. 

  8607 olvasó

  tovább


  2007
  dec.
  12

  Széchenyi-kártya jövõre kedvezõbben

  Két évre nõ a futamideje és marad a kamattámogatás - a korábbi hírekkel ellentétben kedvezõen változnak a Széchenyi-kártya feltételei.

  8519 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  30

  Pályázói tájékoztatás az átláthatóságért

  Az elmúlt idõszakban fontos változások történtek az NFÜ pályázói tájékoztató felületén. Az iktatási rendszerben tárolt adatok nagy része már a pályázók számára is elérhetõ.

  7573 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  30

  Elindultak az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatainak kifizetései.

  A mai napon megtörténtek az első utalások

  Elindultak az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatainak kifizetései. A mai napon megtörténtek az első utalások: A mikro- és kisvállalkozások számára kiírt, egyszerű technolégiafejlesztést célzé pályázat nyertes vállalkozói szeptember közepe éta nyújtják be elszámolásaikat, amelyek közül az elsők ma kerültek kifizetésre. A pályázatokat kezelő Magyar Gazdaságfejlesztési Központ a benyújtástól számított 60 napon belül kiegyenlíti az elszámolásokat.

  8064 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  29

  Rekordmennyiségű közmunkapályázat érkezett

  Dr. Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter ma hagyta jóvá azoknak településeknek és kistérségeknek a listáját, amelyek a Közmunkatanács elõterjesztése alapján támogatást nyertek az SZMM téli-tavaszi közmunkaprogramja keretében.

  7461 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  29

  A kormány döntött az uniós támogatású kiemelt projektekről

  2007. júliusában a kormány 258 kiemelt fejlesztést fogadott el

  2007. júliusában a kormány 258 kiemelt fejlesztést fogadott el, amit ma újabb 71 követett. Az összesen közel 135 milliárd forint Európai Uniós támogatásból többek között fel- és újjáépülnek a gyégyturizmust szolgáló termálfürdők, megújulnak a királyi városok műemlékei, újabb utak kerülnek átadásra, folytatódik a kérházak fejlesztése, Záhonyt Európa keleti kapujaként gazdasági központtá fejlesztik, illetve jelentős összegeket fordítanak a polgárok kényelmét szolgáló e-közigazgatás kiépítésére.

  7738 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  28

  Kimaradnak a kisvállalkozások a támogatásokból

  A sokszor nem életszerũ pályázati feltételek leginkább a mikro- és kisvállalkozások elõl zárják el a támogatásokat- mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

  7629 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  28

  Kétszázmilliárdos fejlesztés indul

  Kétszázmilliárd forintos fejlesztési csomagról dönt ma a kormány.

  Kétszázmilliárd forintos fejlesztési csomagról dönt ma a kormány. A csomagban 258 olyan beruházás szerepel, melyek országos, vagy regionális jelentőségüknél fogva nem fértek bele egyik speciális pályázati kiírásba sem.

  8453 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  15

  www.anti-lop.gov.hu

  Korrupcióellenes közérdekű honlap indul

  A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség „www.anti-lop.(gov).hu” címmel új, az Uniós források felhasználásának átláthatóságát javíté szolgáltatást indít és az Új Magyarország Fejlesztési Terv programjainak végrehajtását gyorsíté fejlesztésekkel bővíti saját internetes oldalát, a www.nfu.hu -t.

  8639 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  06

  Egy tipp, hogy ne pályázzon feleslegesen

  Bosszantó, ha forráshiányra hivatkozva utasítják el pályázatunkat. Az új pályázati kiírások egy részénél viszont néhány egyszerũ lépéssel megtudhatjuk, milyen nyerési esélyünk van - már a beadás pillanatában.

  7703 olvasó

  tovább


  2007
  nov.
  05

  Közmunkaprogram indul 2,6 milliárd forintból

  A keretösszegből összesen közel hétezer regisztrált álláskereső három hónapos foglalkoztatása válik lehetővé.

  Decembertől mintegy 2,6 milliárd forint keretösszegből összesen közel hétezer regisztrált álláskereső három hónapos foglalkoztatása válik lehetővé.

  7968 olvasó

  tovább


  2007
  okt.
  26

  Pályázat fogyatékkal élõ felnõttek képzésének támogatására

  A Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából a Nemzeti Szakképzési és Felnõttképzési Intézet (NSZFI) pályázatot hirdet AKKREDITÁLT FELNõTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE FOGYATÉKKAL ÉLõ FELNõTTEK KÉPZÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA

  7809 olvasó

  tovább


  2007
  okt.
  24

  Várhatóan december elején kötik az első mikrohitel-szerződést

  A napokban jelent meg a pályázati felhívás azon szervezetek számára

  Várhatéan december elejón kötik az első olyan mikrohitel-szerződést, amelyet már az Európai Unió finanszíroz - olvashaté a Népszabadságban. Ezzel pedig megnyílnak a vállalkozók előtt az úgynevezett visszatérítendő közösségi támogatások, amelyekhez hitel formájában és kezességvállalásként decembertől, kockázati tőkeként pedig jövő februártól juthatnak hozzá.

  7535 olvasó

  tovább


  2007
  okt.
  18

  Egymilliárd forintos pályázat a fogyatékossággal élõ felnõttek képzésére

  Dr. Lamperth Mónika jóváhagyta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakemberei által kidolgozott komplex programot a fogyatékossággal élõ személyek képzettségi szintjének emelésére, valamint foglalkoztatottságuk javítására.

  7209 olvasó

  tovább


  2007
  okt.
  17

  A kutatás-fejlesztésre és az innovációra összpontosítanak

  Az Új Magyarország Fejlesztési Terv október 17-én megjelenő felsőoktatási infrastrukturális és innovációs pályázatai

  A kutatás-fejlesztésre és az innováciéra összpontosítanak az Új Magyarország Fejlesztési Terv október 17-én megjelenő felsőoktatási infrastrukturális és innováciés pályázatai. Ez persze nem véletlen: Uniós összevetésben hazánk lemaradása e téren több mint jelentős. Ezért a hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozások ebben a pályázati csomagban csaknem 35 milliárd forint Uniós forrásra pályázhatnak a versenyképességük növelését szolgáló innovácié erősítése érdekében. Ezt egészíti ki egy 50 milliárd forintos, ugyancsak október 17-én meg­jelenő és szintén a kutatás-fejlesztésre fékuszálé felső­oktatás-fejlesztési pá­lyázati csomag is, amely az egyetemek beruházásait segíti.

  7290 olvasó

  tovább


archívum