PÁLYÁZATKERESŐ ÉS PÁLYZATI INFORMÁCIÓS SZAKPORTÁL ( WWW.PAKE.HU )
munkaugyes@mtmail.hu|Oldaltérkép

Pályázatkereső.huPályázatkereső.hu

Összes pályázat: 2340 Érvényben levő: 0

PÁLYÁZAT KERESÉS:  RÉGIÓ »   kinek szól »   Keresendő szöveg » 


Tájékoztatás a Környezet és Energia Operatív Program módosításához kapcsolódó vizsgálatról

10665 olvasó

Megjelent 2014. október 30-n, csütörtökön

A Környezet és Energia Operatív Program 4. módosítását kezdeményezte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága. A módosítás során 4 milliárd Ft kerül átcsoportosításra a K

A Környezet és Energia Operatív Program 4. módosítását kezdeményezte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága. A módosítás során 4 milliárd Ft kerül átcsoportosításra a KEOP 7. (Projekt előkészítési) prioritásáról a 8. (Technikai segítségnyújtás) prioritásra.

Az Irányító Hatóság az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltaknak megfelelően megvizsgálta a stratégiai környezeti vizsgálat elkészítésének szükségességét. A Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztályának Értékelési és Elemzési Osztálya által készített előzetes vizsgálat alapján a módosításnak nincs jelentős környezeti hatása. A Rendeletben feltüntetett, környezet védelméért felelős közigazgatási szervek véleménye is ezt támasztotta alá. Ezek figyelembe vételével az Irányító Hatóság amellett döntött, hogy a stratégiai környezeti vizsgálatot nem folytatja le.

 

Forrás: Széchenyi 2020

Kapcsolódó dokumentum:

Környezet és Energia Operatív Program

vissza