PÁLYÁZATKERESŐ ÉS PÁLYZATI INFORMÁCIÓS SZAKPORTÁL ( WWW.PAKE.HU )
munkaugyes@mtmail.hu|Oldaltérkép

Pályázatkereső.huPályázatkereső.hu

Összes pályázat: 2340 Érvényben levő: 36

PÁLYÁZAT KERESÉS:  RÉGIÓ »   kinek szól »   Keresendő szöveg » 


Reblog Maraton

Kódszám:

Beadás kezdete: 2015. szeptember 27-n, vasárnap, határideje: 2018. október 05-n, pénteken

A pályázat kiírója: Origo

Területi hatály: Összes régió

A pályázaton részt vehet:

bármely magyar vagy külföldi blogszolgáltatónál indított magyar nyelvű blogok

Megjegyzés: reblog maraton

Pályázáti dokumentació elérhetősége: Kiírás, Útmutatók, Adatlapok, Közlemények

A pályázat rövid leírása, támogatás formája, célja, kedvezményezettek, elérhetőség:

REBLOG MARATON JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

A Reblog Maratonról

A Reblog Maraton (továbbiakban: Maraton) ideje alatt a reblog.hu blogszolgáltatáson futó kreatív, egyedi, máshol meg nem jelenő, és a mezőnyből kiemelkedő olvasottsággal bíró blogokat jutalmazzuk. Minden blogot három témakategóriából egyben indíthat a tulajdonosa, csatlakozni a Maraton ideje alatt folyamatosan lehet, minden hónapban minden kategóriában két díjazott lesz, egyenként 100 000 Ft jutalommal.

1. A Maraton szeptember 15-től visszavonásig tart. A szervező Origo Zrt. havonta hirdet eredményt, három témakategóriában. Minden hónapban minden kategóriában két nyertest hirdetünk, egyet az előző hónapi látogatószám alapján a legsikeresebb posztot bemutató blognak, egyet pedig a blog általános minősége, tartalma alapján. A díj egyenként 100 000 Ft.

 

2. A Maratonon induló bloggerek három kategóriában nevezhetik blogjaikat: közélet, életmód, szórakozás. A reblog.hu szerkesztői fenntartják a jogot egy-egy adott blog kategóriájának felülminősítésére, azaz önkényesen áttehetik egy, szerintük a blog tematikájához jobban illő kategóriába.

 

3. Az elbírálás szempontjai: a látogatószám az Origós mérőszámok, a minőség az adott tartalom érdekessége, társadalmi fontossága alapján dől el. Ez utóbbi a szerkesztők, a felkért zsűri szubjektív döntésének eredménye. A máshonnan átköltözött blogok itteni teljesítményét értékeljük.

 

4. Egy blog a Maraton alatt két alkalommal nyerheti meg a 100 ezer forintos díjat: egyszer a tartalma, egyszer a látogatószám alapján. Egy blogger több blogot is indíthat akár azonos kategórián belül is, ezek számát a szervezők nem korlátozzák.

 

5. A szabályzat módosításának, illetve a versenyidőtartam megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

 

Ki vehet részt a versenyben?

1. A versenyben részt vehetnek bármely magyar vagy külföldi blogszolgáltatónál indított magyar nyelvű blogok, ha a tartalmukat a reblog.hu-ra költöztetik, ezzel párhuzamosan a korábbi felületen futtatott blogot megszüntetik. Részt vehetnek továbbá a reblog.hu-n újonnan induló és már korábban is itt működő blogok.

 

2. A versenyben minden olyan blog/blogger részt vehet, akinek/aminek tartalma nem duplikált, nem ütközik törvénybe, nem forgalomterelési céllal jött létre, nem pr tartalom, és nem sért személyt vagy csoportokat. A Maratonban az Origo Zrt. munkatársai és a céggel gazdasági kapcsolatban álló blogok és bloggerek nem vehetnek részt.

 

3. A versenyből kizárható az a blog, ami a látogatottságot mesterségesen befolyásolja, az oldalletöltéseket manipulálja. Kizárható továbbá az a blogger, akinek tevékenysége megsérti az ÁSZF-et. 

 

4. A versenyből való kizárás jogát a a szervező fenntartja.

 

A Maratonra való nevezéssel a blog tulajdonosa az alábbiakat tudomásul veszi és vállalja:

1. A Maraton ideje alatt blogja fejlécébe bekerül a versenylogó, és ehhez kapcsolódóan a választott kategória.

 

2. A blogger által kiválasztott nevezési kategóriát a szerkesztők felülbírálhatják, és áthelyezhetik másik, a témához jobban passzoló kategóriába.

 

3. Blogja kikerülhet az Origo címlapjára, a Reblog címlapjára és a tematikus gyűjtőoldalakra, de ezekre a szervező nem vállal kötelezettséget.

 

4. A blogbejegyzések fenti és egyéb helyeken történő kiemelése szükségszerűen időben és gyakoriságban nem biztosít mindenkinek ugyanakkora szereplést, a kiemelés, szerkesztőségi döntések mentén (tartalmi minőség) alapul, ugyanakkor a szervező törekszik az esélyek kiegyenlítésére.

 

5. A blogger tudomásul veszi és elfogadja a díjazás alapjául szolgáló belső Origós mérési rendszer használatát, melynek mért adatai a blogtulajdonos számára az adott blogra vonatkozóan a verseny során mindvégig publikusak és nyomon követhetők. Ez a blog adminfelületén a Beállítások/Statisztika fül alatt érhető el.

 

6. A játék résztvevői tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy nyerés esetén nevüket a Magyar Telekom Nyrt. minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a játékkal kapcsolatban a reblog.hu weboldalon nyilvánosságra hozza,

 

7. részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, s hozzájárulnak adatainak kezeléséhez.

 

Hogyan vehetek részt a versenyben?

1. A regisztráció vagy belépés után lépj be a saját blogodra, vagy hozz létre egyet, ha még nincs.

 

2. A blog fejlécében, ha be vagy lépve, egy legördülő menüből választhatod ki, hogy a blogodat melyik kategóriában indítod. A kategória kiválasztása után a fejlécedben megjelenik, hogy melyik témakategóriában nevezted a blogodat.

 

3. A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy az általad kiválasztott kategóriát felülbírálják, és azt a szerintük jobban illő téma alá rendeljék.

 

4. A témakategóriához való rendeléssel a blogodat elindítottad a versenyen, gratulálunk, és sok sikert!

 

5. Ha nem szeretnél részt venni a játékban, vagy később meggondolod magad, a kategóriaválasztó menüben egyszerűen kattints a nem jelentkezek pontra.

 

A nyertesek:

1. Minden hónapban a maraton.reblog.hu blogon közzétesszük a kategóriánkénti két nyertes blog nevét és a legolvasottabb poszt linkjét.

 

2. A nyertes blog fejlécében megjelenik a nyertesnek kijáró pecsét.

 

3. A nyertes blogok szerzőjével felvesszük a kapcsolatot, és nyereményük átvételéről egyeztetünk velük.

 

4. A nyeremény készpénz, és adóterhek nem terhelik.

 

http://reblog.hu/maraton/

vissza

rendezés

Szolgáltatásaink

Pályázatokhoz

Hasznos lehet

Az összes mező kitöltése kötelező.


Az összes mező kitöltése kötelező.
Már regisztrált, de leiratkozna?

Az összes mező kitöltése kötelező.
Már regisztrált és bejelentkezne?